Uitnodiging online sessie gebruikers van app Ontoegankelijk op 16 december

Gepubliceerd op:
Aangepast op:

Stichting Appt en stichting Accessibility organiseren op 16 december om 19:30 een online meeting voor alle gebruikers van de Ontoegankelijk app. Tijdens dit event delen we hoe we samen van het meldpunt een succes willen maken. Ook delen we met jullie de plannen en ambitie rondom de ontoegankelijk app voor 2022. We willen je laten zien hoe je mee kunt doen door meldingen te doen en de ontoegankelijk app te delen met anderen. 

Ontoegankelijk app geüpdatet

We zijn erg benieuwd naar jullie opmerkingen/verbeterpunten. De eerste verbeteringen na aanleiding van feedback hebben we ondertussen al doorgevoerd. Als je de ontoegankelijk app nog niet geüpdatet hebt raden we je aan dit te doen. De app heeft nu enkele nieuwe functionaliteiten en bugs zijn opgelost.

Meld je aan voor de online sessie

De meeting zal via microsoft teams gehouden worden en aanmelden kan via paul@ontoegankelijk.nl. Paul zal iedereen die zich aanmeldt de deelnemers link sturen. Wij zouden het op prijs stellen als je dit bericht deelt met andere geïnteresseerden.

Samen kunnen we het meldpunt laten groeien tot dé plek waar het aanjagen en verbeteren van digitale toegankelijkheid begint!

Update ontoegankelijk app

Ondertussen bestaat de ontoegankelijk app al bijna 2 maanden. In deze maanden hebben al meer dan 100 mensen met diverse beperkingen bijna 100 meldingen gedaan. Deze meldingen zijn opgevolgd naar de organisaties waar het om ging. Hierdoor is er kennis en bewustzijn ontstaan en zijn de eerste tientallen toegankelijkheidsproblemen in apps opgelost.

Onze ambities zijn groot, wil je daar deel van uitmaken? Meld je aan via paul@ontoegankelijk.nl.