Uitnodiging online sessie gebruikers van Ontoegankelijk app op 13 november

Gepubliceerd op:
Aangepast op:

Stichting Appt organiseert op maandag 13 november om 19:30 een online meeting voor alle gebruikers van de Ontoegankelijk app. Tijdens dit event delen we hoe we de komende periode omgaan met het meldpunt en jullie meldingen. Ook delen we met jullie de plannen rondom de ontoegankelijk app voor 2024. Hierover volgt volgende week een uitgebreidere toelichting op onze website.

Resultaten Ontoegankelijk app

Ondertussen hebben we met Ontoegankelijk app veel bewustzijn gecreëerd over toegankelijkheid bij erg veel organisaties. We hebben honderden meldingen gedeeld, de eerste branche onderzoeken gedaan en ook diverse gebruikersonderzoeken gehost via de software van Ontoegankelijk app. We zijn trots dat zoveel gebruikers ons vertrouwen met hun meldingen. We zijn erg benieuwd hoe jullie het nu vinden gaan. Daarom vonden we het belangrijk weer een keer wat uitgebreider met elkaar in gesprek te gaan.

Meld je aan voor de online sessie

De meeting zal via Microsoft Teams gehouden worden en aanmelden kan via paul@ontoegankelijk.nl. Wij zouden het op prijs stellen als je dit bericht deelt met andere geïnteresseerden.